Keikat

Tämän kalenterin avulla pysyt kartalla siitä, missä Kopla X liikkuu.
Voit valita näkymän joko yhteen kuukauteen tai listaan kaikista merkityistä keikoista (muista silloin klikkailla aikarajaa pidemmälle tulevaisuuteen).

Jos olit kokemassa bilekeikkaa Kopla X:n kanssa, kerro siitä alla olevassa viestikentässä! Kuvia keikoilta voit lähettää meille täällä.

Jos olet tilaamassa meitä keikalle, tarkista toivomasi päivämäärä kalenterista. Joskus keikkoja on mahdollista aikatauluttaa useampikin samalle päivälle, joten tarjouspyynnön lähettäminen kannattaa aina, varsinkin, jos toiveissasi olisi lyhyempi esiintyminen esim. duolla tms.

  • Outi Kokkola

    Kiitokset Kopla X:n poppoo E R I T T Ä I N onnistuneesta hääkeikasta. Setin suunnittelu yms. käytännön jutut sujuivat enemmän kuin mallikkaasti, esiintymisenne oli ammattimaista ja mikä tärkeintä, porukka tanssi minkä hieltään ehti :D !!! kiitos.

    • Heli K.

      Kiitos!! Aina ihanaa kuulla, että on onnistunut tartuttamaan bilekuumetta muillekin. ;) Nämä terveiset taisi tulla tuolta 31.12. tai 4.1. hääkeikasta? Joka tapauksessa, kiitos terveisistä ja onnea avioelämään! :)