top of page
Vaarallisen kova.
kopla_x_logo_valkoinen.png
Yhtey

YHTEYSTIEDOT

koplaxband@gmail.com

Keikkamyynti ym:
Heli Kaltiokumpu / +358 (0)40 867 1985
(Janne Kiilakoski / +358 (0)400 901 578)


Äänentoisto ym:
Tuomas Jaatinen / +358 (0)40 775 4647

Seuraa meitä somessa!

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon

TARJOUSPYYNNÖT

PIENI OPAS TARJOUSPYYNNÖN TEKEMISEEN

Tämän sivun lomakkeella voit pyytää bändiltä tarjouksen haluamastasi keikasta.


Täyttämällä kaikki kohdat mahdollisimman huolellisesti varmistat, että myös saamasi tarjous on kattava ja selkeä. Mitä enemmän tiedämme juhlan luonteesta ja keikkapaikasta, sitä paremmin voimme suunnitella teille sopivaa ratkaisua jo alusta alkaen.

KEIKKAPÄIVÄ

Onko haluamasi päivä jo buukattu? Tarkista se keikkakalenterista.

 

Jos tarkkaa päivää ei ole vielä tiedossa, voit valita todennäköisimmän juhlapäivän ja tarkentaa asiaa lisätiedoissa. Päivämäärä vaikuttaa keikan hintaan (esim. suosittu sesonkiaika tai yleinen juhlapäivä voi olla kalliimpi kuin hiljaisemman ajan arkipäivä). Jos ajankohta voi vielä vaihtua suurestikin, kannattaa tarjouspyynnön kanssa malttaa vielä hetki.

KOKOONPANOT

Koplan vakiokokoonpano on kvintetti: laulu, kitara, piano/koskettimet, basso ja rummut. Soittajat laulavat taustalauluja. Kopla toimii myös pienempinä kokoonpanoina, moneen budjettiin ja tilaisuuteen sopivasti.

 

Täysi viisihenkinen kokoonpano on toki energisin ja monipuolisin, sillä useamman instrumentin yhdistelmällä vaihtelevat tyylit on helpompi toteuttaa. Esimerkiksi rock-biisit kaipaavat usein kitaraa ja modernissa popissa kosketinsoittimilla on tärkeä rooli. Isompikaan kokoonpano ei välttämättä ole äänekäs, suurempi merkitys on soitettavalla musiikkityylillä. Jazzhenkinen taustamusiikki onnistuu keskustelua häiritsemättä, mutta hard rockiin kuuluu rajumpi ote.

Jos sinulla on mielessä jokin erityinen toive kokoonpanosta, mainitse siitä. Olemme aiemmin keikkailleet esim. miessolistin tai haitaristin vahvistamana, sekä vierailevien solistien kanssa.

 

Pienemmät kokoonpanot sopivat etenkin intiimimpään tilaisuuteen, jossa juhlaväkeä on vähemmän tai tilat ovat rajalliset. Tanssittavuutta ja menevää tunnelmaa onnistuu silti tuottaa esimerkiksi duollakin.

 

Jos epäröit sopivan vaihtoehdon valintaa, valitse tarjouspyynnössä useampi vaihtoehto ja kerro keikkatilaisuudesta lisätiedoissa. Tarjouksessa voimme antaa useampia eri vaihtoehtoja meidän mielestä toimivalle toteutukselle.

 

TEKNIIKKA JA KALUSTO

Yleensä suosittelemme ääniteknikon ottamista mukaan keikalle, mutta pienemmissä tilaisuuksissa bändikin voi miksata oman soundinsa lavalta.

Bändillämme on pieniin ja keskikokoisiin (n. 1-300 hlöä) tilaisuuksiin soveltuva äänentoistokalusto, joka tulee kanssamme keikalle helposti ja edullisesti. Pientä valokalustoa löytyy myös.

 

Jos toivoisit jostain syystä käytettävän muuta kalustoa, kerro tarkemmin asiasta viestissäsi. Juhlatilojen kiinteät äänentoistokalustot riittävät usein pieniin esityksiin ja puheisiin, mutta eivät sovellu bändikäyttöön.

Täyden bändikaluston pystyttämiseen on hyvä varata noin kaksi tuntia, tästä alle puolet yleensä riittää soundcheckiin eli äänekkäämpään testaukseen. Roudaus&soundcheck tehdään tilanteesta riippuen ennen tilaisuutta tai tilaisuuden aikana, näistä sovitaan yhdessä.

Mitä siis juhlasi kaipaakin, järjestämme paikalle tarvittavat kalustot sekä alan miehet ja naiset. Kerro mitä tarvitset, me hankimme sen sinulle.

KEIKKAPAIKKA

Koplan päämajat sijaitsevat Oulussa ja Rovaniemellä, mutta keikkailemme ympäri Suomea, pyydä rohkeasti tarjous! Kerro mielellään keikkapaikan nimi ja osoite, jos ne ovat tiedossa.

Täysikokoiselle bändille olisi hyvä olla noin 5x3 metrin esiintymistila + tarvittaessa tanssilattia. Pienemmässäkin pärjätään, isompi on plussaa, varsinainen lava ei ole välttämätön. Jonkinlainen taukohuone on toivottava.

Sään ja vuodenajan salliessa esiintyminen voi olla ulkona. Silloin pitää suojata erityisesti sähkölaitteet hyvin.

 

MUSIIKKITOIVEET

 

Toiveita musiikin suhteen ehtii hyvin miettiä lähempänä, viimeistään noin 1kk ennen keikkaa. Voit mieluusti kertoa kuitenkin yleisistä toiveistasi jo tarjouspyynnössä. Toteutamme myös toivebiisejä tai -teemoja.

Opas tarjouspyynnön tekemiseen
Tarjouspyyntölomake
bottom of page